logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

FLORAL PRINT

salem.indriasIMG_0659 (kopia)salem.indriasIMG_0750 (kopia)salem.indriasIMG_0713 (kopia) salem.indriasIMG_0766 (kopia) salem.indriasIMG_0665 (kopia) (kopia) lIMG_0643 (kopia) salem.indriasIMG_0747 (kopia)

Coat, Earrings & Sunglasses – Mango | Skirt – Zalando | Shirt & Scarf – Esprit | Jeans – Stories | Shoes – Zara

 

 

Happy Easter loves! Hope you all are doing well and enjoying the Easter holiday! II have worked a lot both this week and last week and that is the reason why I have not had time to post here for a while. I am currently spring cleaning, even though It don’t feel like spring is coming anytime soon to Sweden, I took these pictures yesterday with my good friend Mikaela and OMG it feels like winter is coming back! I am not joking, it even snowed a bit too, Why! But I’m still happy because tomorrow I’m going to Uppsala to spend Easter with my wonderful family. I have missed my baby cousin (yes she will forever be my baby cousin although she’s 17 now haha) Winta and can not wait until I get to hang out with her and the rest of my amazing family tomorrow.

 

I really wanted to shoot a spring outfit yesterday but because of the winter weather we are having here I had to layer up, you can’t see it on the pictures above but I am wearing a sweater underneath my shirt because it was so cold yesterday, but adding some floral print to your outfit always makes it look a bit more springy. I am also going to start writing my blog post in both English and Swedish, hope all my Swedish readers like that.  Now I have to continue spring cleaning because my room is looking like a hot mess right now haha, talk to you all soon <3

 

 


 

Glad påsk på er! Hoppas ni alla har det bra och njuta av påskledigheten! Jag har jobbat en hel del både den här veckan och förra veckan och det är anledningen till att det inte kommit några nya inlägg här på bloggen, Sorry. Jag håller just nu på med vårstädning här hemma, även om det inte känns som att våren kommer snart till Sverige, jag tog dessa bilder i går med min fina vän Mikaela och OMG det känns som att vintern är tillbaka igen! Jag skämtar inte det typ snöade lite också, WHY!. Men jag är ändå glad för i morgon åker jag till Uppsala för att spendera påsken med min underbara familj. Jag har saknat min lilla kusin (ja hon kommer alltid vara min lilla kusin, även om hon är 17 nu haha) Winta och kan inte vänta tills jag får umgås med henne och resten av min fantastiska familj imorgon.

 

Jag ville verkligen fota en vår outfit igår, men på grund av vintervädret blev jag tvungen att köra lager på lager, ni kanske inte kan se de på bilderna ovan men jag hade en tröja under min skjorta för att det var så kallt igår, men att addera lite blom print känns alltid en outfit lite vårig. Som ni ser har jag nu också tänkt att börja skriva mina inlägg på svenska, det är ju mycket lättare för mig att skriva på svenska men jag vill ju att alla ska kunna läsa min blogg och därför har jag alltid fokuserat på att skriva på engelska, men vi får se hur de här går. Nu måste jag fortsätta städa för mitt rum ser kaos ut just nu haha, ses snart<3

blogstats trackingpixel

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title