logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

SHIRT DRESS

salem.indrias-IMG_9856 (kopia) salem.indrias-IMG_9833 (kopia) salem.indrias-IMG_9920 (kopia) salem.indrias-IMG_9954 (kopia) salem.indrias-IMG_9974 (kopia) salem.indrias-IMG_9944 (kopia) salem.indrias-IMG_9965 (kopia)

Dress & Sunglasses  Gina tricot HereHere | Jeans Urban Outfitters | Shoes Nelly Here | Bag Esprit | Fishnet socks Here | Earrings Mango | Belt H&M

 

I’ll really try not to complain about the weather on this post because it feels like I’m doing all posts haha, but right now it’s snowing like crazy here just so you know, hi winter! I am currently in Uppsala with my lovely family and all I have done is spend time with them and just taking it easy, had such a stressful week last week that I really needed a few days to just relax. We go back to Stockholm later today and tomorrow it’s back to work.

 

Took these photos a few weeks ago when we thought spring was here. I was wearing this super nice shirt dress  that I love, but it sat a little too big on me so I put on a belt, super simple tip if you have clothes that you think is a bit too big on you.

 


 

Jag ska verkligen försöka att inte klaga på vädret på de här inlägget för det känns som att jag gör det på alla inlägg haha, men just nu så är det snö kaos bara så ni vet haha, hej vinter! Jag är just nu i Uppsala med min fina familj och allt jag har gjort är att umgås med dem och bara tagit det lugnt, hade en sån stressig vecka förra veckan att jag verkligen behövde några dagar av att bara ta det lugnt. Vi åker hem till Stockholm senare idag och imorgon är det back to work.

 

Tog dessa bilder för några veckor sen när vi trodde våren var här. hade på mig denna super fina skjortkänningen som jag älskar, men den satt lite för stort för mig så jag tog på mig ett skärt, super enkelt tips om ni har nått plagg som ni tycker sitter lite för stort.

 

(This post contains adlinks)

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • april 18, 2017

    Love the dress and denim combo!

    Liv

    livforstyle.net

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title