logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

THANKFUL!

salem.indrias-tidningenfridaIMG_1392 (kopia) salem.indrias-tidningenfridaIMG_1396 (kopia)

Hello friends! I’m sick at home right now which sucks but it happens sometimes so I’m resting today at home. Even though I’m sick, I’m feeling so happy and thankful about everything that is happening right now, found myself in Frida magazine yesterday, which I did not expect to be in, if you remember. (Here) I did an interview on how it/was to buy makeup for me in Sweden, I also shared How it was on my very first photoshoot when a makeup artist didn’t makeup for my color for Firda.se well they decided to publish my interview in the magazine as well which is so much fun, So crazy to se yourself in a magazine you use to read when you were younger, But I am also thankful that Firda wanted to share light on a issue I soon hope will be equal. read more about my interview on Frida.

 

Another fun thing that is happening on Tuesday is that I will fly to Finland to shoot a Maybelline campaign, don’t know how much I can share about it yet but I am so excited about that! You will also soon see more of me on tv hehe again can’t really share to much about that yet either. I have so many things to be thankful for right now and It is all thanks to my blog mostly for you guys who come and read my blogpost. Can you guys believe its been 2 years now since I won It Girls, crazy! Even though I want more and my goals and dream only gets bigger every year I always remember to stop for a moment and realize how far I have come and how thankful I am for everything that has happen to me. So thank you all for reading my blog it really means so much to me!

 


 

 

 Hej kompisar! Jag är sjuk hemma just nu vilket suger men det är sånt som händer ibland, så jag vilar idag hemma. Trots att jag är sjuk känner jag mig så glad och tacksam över allt som händer just nu, hitta mig själv i Tidningen Frida igår som jag inte förväntade mig att vara men i, minns ni när jag gjorde en intervju om hur det var/är att köpa smink för mig i Sverige, jag delade också Hur det var på min allra första fotoshoot när en makeup artist inte hade det rätta färgerna för mig till Firda.se väl de bestämde sig för att publicera min intervju i tidningen också, vilket är så roligt, så galet att se sig själv i en tidning som man brukade läsa när man var yngre. Men jag är också tacksam att Firda ta upp ett problem som jag snart hoppas kommer att bli lika. Läs mer om min intervju på Frida.

 

En annan rolig sak som händer på tisdag är att jag ska flyga till Finland för att fota en Maybelline-kampanj, vet inte hur mycket jag får berätta om det än men det ska blir så kul! Ni kommer också snart se mer av mig på TV hehe igen kan inte riktigt berätta så mycket om det än. Jag har så många saker att vara tacksam för just nu och det är allt tack vare min blogg men framförallt tack vare er som läser mina ploginlägg. Kan inte fatta att var 2 år sedan jag vann It Girls, galen! Trots att jag vill ha mer och mina mål och dröm blir bara större varje år, kommer jag alltid ihåg att ta ett ögonblick och inse hur långt jag har kommit och hur tacksam jag är för allt som hänt mig. Så tack så mycket för att ni läsa min blogg betyder det verkligen så mycket för mig!

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • april 22, 2017

    Så glad för din skull! Du förtjänar inget annat än framgång!

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title