logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

CLASSY MONDAY

salem.indrias-IMG_4133 (kopia) salem.indrias-IMG_4358 (kopia) salem.indrias-IMG_4219 (kopia)salem.indrias-IMG_4146 (kopia)salem.indrias-IMG_4355 (kopia)salem.indrias-IMG_4110 (kopia)

Jacket & Shirt Zara | Sweater Gant | Jeans Stories | Shoes River Island | Bag Coccinelle| Glasses Nividas

 

Happy Monday friends! New week new possibilities! I just finished answering some emails and I am soon going to the city to do some last errands before I go to Finland tomorrow, the flight leaves really early tomorrow so I have to get everything done today. I feel so much better today and I am so ready for this new week.

 

Took these pictures last year but have completely forgotten to post them on the blog so they are coming up now instead, went for a classic look with a shirt under a sweater and with a pair of tall but comfortable pumps. There are many of you who might not know that I have glasses, but I refuse to wear them daily, and sitting infront of the computer all the time without my glasses don’t helt either, so I am now thinking about buying lenses instead, well see how that gos haha. Hope you all have a great start of the new week <3

 


 

Glad Måndag vänner! Ny vecka nya möjligheter! Jag blev nyss klar med att svara på massa mail och ska strax börja röra mig in till stan för lite ärenden innan jag åker till Finland imorgon, vi åker imorgon bitti så måste få allt klart idag, men är så taggad. Jag mår så mycket bättre idag och är så redo för denna nya vecka.

 

Tog dessa bilder förra året men har helt glömt att lägga upp dem här på bloggen så de får komma upp nu istället, körde på en klassisk look med en skjorta under en tröja och med ett par höga men bekväma pumps . Det är många som inte vet om att jag har glassögon men jag ändväder dem sällan funderar nu på att köpa linser istället för min syn blir bara värre och värre. Hoppas ni får en grym start på denna nya vecka <3

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • april 26, 2017

    Jag håller på med en serie inlägg om vilka bloggar jag läser och undrar om jag kan få använda några av dina bilder till länken till din blogg?

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title