logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

RED

Fotograf FotografFotografFotografFotografFotograf

 I am wearing:

Sweater Gina Tricot (Here) | Jeans AG Jeans (similar here) | Bag Stories | Shoes Zara (similar here) Sunglasses Pull & Bear | Earrings Mango

 

Happy Monday friends! It’s been a while since I last posted something here (almost 2 weeks but it feels like 2 months haha) I have just not felt so inspired lately. To me it’s very important that I’m happy with each post, and deliver the best I can, otherwise I feel stupid to publish it. But oh what I’ve missed blogging!

 

I have taking a lot of pictures so I have many outfits to show you guys and other fun things! Now it also looks like summer wants to come to Sweden, this year we skipped spring and went straight to summer, saw that it will be 21 degrees on Friday (Finally!!).
Today’s outfit I am back with my favorite color this season red! If you guys only knew how many red items I have in my closet right now haha. I also love my new bag, best part is that it consists 3 of my favorite colors right now, red (duh), blue and purple!

 


 

Glad måndag vänner! det var ett tag sen jag blogga nu (nästan 2 veckor men känns som 2 månader haha) Har helt enkelt inte känt mig så inspirerad den senaste tiden och då blir jag inte heller nöjd med mina inlägg vilket gör att jag inte vill blogga. För mig är det väldigt viktigt att jag är nöjd med varje inlägg, och levererar det bästa jag kan annars känns det dumt att publicera.

 

Jag har fotat en hel del så jag har massa outfit och annat roligt att visa er här! nu ser det också ut som att sommaren vill komma (I år skippa vi våren helt haha), såg att det kommer va 21 grader på fredag äntligen!!!. I dag bjuder jag på ennu en röd outfit, kommer bli många fler röda outfit är helt kär i den här färgen som ni redan vet. Älskar min nya väska och att den består av 3 av mina favorit färger just nu är ju bara perfect, rött, blått och lila!

 

 (This post contains adlinks)

Photo by: Rebecka Rynefelt

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title