logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

WANNA WIN A PAIR OF SUPERGA SHOES?

 IN COLLABORATION WITH SUPERGA / I SAMARBETE MED SUPERGA

salemxsuperga1_MG_8417 copy

 

To win a pair of Superga shoes follow me on Instagram! (HERE)

 

Good morning friends! I have to run into town soon but before I do that, I want to tell you that in cooperation with Superga I have had the opportunity to give away a pair of Superga shoes to one of my lovely readers + a friend. To know more go follow me on Instagram (HERE). I love their plateau shoes and I hope one of you + a friend will like them as much as I do <3

 

 

Good morgon vänner! Jag måste snart springa in till stan men innan jag gör de vill jag berätta att I samarbete med @SupergaScandinavia har jag fått möjlighet att tävla ut skor till en av mina fina läsare + en vän. För att veta mer gå och följ mig på Instagram (HÄR)
Jag älskar ju deras platå skor och jag hoppas en av er + en vän kommer gilla dem lika mycket som jag gör <3

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title